Uw bedrijf vertrouwt op verschillende al dan niet mobiele toestellen om vlot en efficient te werken. Wanneer één van deze toestellen defect geraakt, heeft dit een aanzienlijke impact op de productiviteit van uw bedrijf. U kan er op vertrouwen dat onze B2B oplossingen uw toestellen optimaal laten functioneren. Uw activiteiten vertrouwen te veel op deze toestellen en de daarop opgeslagen informatie om geen herstelplan uitgewerkt te hebben.

Onze vlot bereikbare herstellocatie met eigen parking, gecombineerd met onze speciaal ontwikkelde Repairbox™ en onze on-site hersteldienst zorgt voor een ongeëvenaard gemak.

Oplossingen voor uw bedrijf

Als bedrijfsleider is verbonden zijn een vitaal onderdeel van uw succes en winstgevendheid. Onbeschikbaarheid van uw toestellen voor u en uw werknemers kan een kleine ramp betekenen, het zoeken naar een oplossing kan kostelijk en tijdsrovend zijn. Herstelcenter.be specialiseert zich in het snel en zorgvrij oplossen van het probleem en elimineert stress in uw reeds drukke agenda. Of de toestellen eigendom zijn van het bedrijf of van de werknemer, we zoeken altijd naar een correcte oplossing. Ons herstelprogramma voor bedrijven bevat: ​​
 • Confidentieel beheer van uw data 

 • Vlotte gemakkelijke pick-up en lever opties

 • Eén maandelijkse factuur

 • Klantenportaal 

 • Volume Korting

 • Gratis Repairbox™

 • On-Site Herstelling

 • Gereserveerde Stock

 • Levenslange garantie*

 • One Stop Repairshop 

 • Kortingsprogramma voor werknemers

Repairbox™

De Repairbox™ is speciaal ontwikkeld voor het ontlasten van IT-afdelingen binnen een bedrijf. Hierdoor kan deze afdeling zich focussen op hun kerntaken, de kostprijs doen dalen & een meer herstelopties bieden over een bredere range van devices. Dankzij de Repairbox™ kan het opstarten en afhandelen van een herstelling zelfs volledig overgeheveld worden naar bijvoorbeeld de receptie.

 • Stevige kunststof behuizing 

 • Beschermhoes voor het toestel

 • Voorgefrankeerd verzendlabel

 • Standaard verzekerd

 • Gemakkelijk & snelle aanmeldprocedure

Levenslange Garantie

Herstelcenter.be is blij om levenslange garanties te bieden aan onze vaste klanten. Al onze klanten verdienen betrouwbare reparaties en service waar ze op kunnen vertrouwen. Met levenslange garanties, hopen we onze waarde en toewijding aan klanten te bewijzen. Neem even de tijd om de voorwaarden te lezen waaronder levenslange garanties worden erkend:

Herstelcenter.be biedt een beperkte levenslange garantie op alle onderdelen en arbeid die verband houden met de voorgaande reparatie. De beperkte garantie geldt uitsluitend ten voordele van de oorspronkelijke klant van de uitgevoerde reparatie en is niet overdraagbaar. Deze beperkte levenslange garantie dekt fabrikant gerelateerde defecten op onderdelen die door Herstelcenter.be zijn geïnstalleerd, evenals het vakmanschap dat is gekoppeld aan de uitgevoerde reparatie en dekt geen aanvullende schade. Aanvullende schade kan worden gedefinieerd als elke schade die geen verband houdt met de voorgaande reparatie, inclusief, maar niet beperkt tot, fysieke schade of vloeistofschade aan het apparaat. De fabrikant gerelateerde defecten kunnen een of meer van de volgende oorzaken hebben: een spontane of abrupte afname van de algehele apparaatfunctionaliteit, gevoeligheid van het aanraakscherm of LCD-prestaties. Uitsluitingen van deze garantie omvatten, maar zijn niet beperkt tot, fysieke en/of vochtschade, batterijen, accessoires,… Vochtschade en daaropvolgende fysieke schade die optreedt na een voltooide reparatie maken de garantie ongeldig. Bovendien vervalt deze garantie automatisch als de software van de fabrikant wordt verbeterd waardoor de functionaliteit van de telefoon nadelig wordt beïnvloed.

Voor eventuele andere reparaties of producten die worden verkocht en die niet worden vermeld, kunt u de verkoper vragen om informatie over de garantie.

One Stop Repairshop

Herstelcenter.be streeft er naar om zo veel mogelijk verschillende types van herstellingen uit te kunnen voeren op verschillende soorten toestellen. Dankzij continue investering in mensen en materiaal hebben we verschillende technieken onder de knie zoals data-recovery na waterschade, microsoldeerwerk op het moederbord, vervangen van BGA-chips,.. Dit zorgt er voor dat we niet enkel het scherm van gebroken iPhone’s kunnen vervangen maar ook complexere hardware problemen oplossen op verschillende soorten toestellen zoals verloren touch functie, traag of niet opstarten (bootloop), vervangen van DC-jack, micro-USB poorten,…

Voor onze klanten heeft dit als voordeel dat er minder snel een nieuw toestel dient aangekocht te worden, belangrijke data gerecupereerd kan worden en dat er geen tijd verloren gaat in het zoeken naar het specifieke probleem en de daarvoor juiste partner.